Katarina Grujić potvrdila raskid

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić potvrdila raskid

Katarina Grujić opet je sama! Ova devojka definitivno nema sreće u ljubavi i redovno bira pogrešne muškarce, a usput im daje i reklamu.

Svaki od njih dospeo je preko Kaće u novine, a posle joj okrenuo leđa. Tako je bilo i sa poslednjim, za kog je čak htela da se uda. Pričalo se da ju je Nikola čak prevario, ali razlog raskida bila je njegova ljubomora i česte scene.

- Kaća još nije našla čoveka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ego je veoma osetljiv, a Kaća ne ume da prepozna prvog muškarca - kaže njena drugarica.

- Ne volim da pričam ružne stvari o čoveku sa kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni bilo je lepo i zaista sam mislila da je on čovek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo okej i bilo je dosta razumevanja, ali onda se to promenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar, i ja bežim od toga, samo ću to reći - priznala je Katarina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.