Katarina Grujić: Pre 16 godina mogla sam da umrem!

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić: Pre 16 godina mogla sam da umrem!

Katarina Grujić pr 16 godina preživela je pravi pakao, jer joj je otkrivena bolest koja je na vreme mogla biti izlečena, ali je zbog velikog propista lekara provela mesec dana u bolnici.

Mlada i atraktivna pevačica u ispovesti za Puls, kaže da je tada preživela pravi pakao i da je zbog greške medicinjskis stručnjaka mogla i da se ne probudi: "Odjednom su krenuli nesnosni bolovi u stomaku. Nisam mogla ništa da jedem. Bila sam savijena po ceo dan, to je bilo strašno. Lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nisu mogli da mi daju dijagnozu, svi su grešili, što na privatnim klinikama, što u državnim zdravstvenim institucijama. Hvala bogu, naišla sam onda na jednog doktora koji mi je rekao: "Devojko, ti moraš da ideš na VMA". Tamo su utvrdili da je krenula gangrena slepog creva i da je, na kraju, došlo do pucanja, te da hitno moram da budem operisana", ispričala je Kaća za Puls  i dodaje:

"Baš sam bila uplašena. Pogotovo jer su mi lekari rekli da se verovatno više nikada ne bih probudila da sam ostala kod kuće da spavam", ispričala je pevačica.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.