Kasper Smart želeo da se pomiri sa Dženifer Lopez, pa doživeo blam!

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasper Smart želeo da se pomiri sa Dženifer Lopez, pa doživeo blam!

Iako su Dženifer Lopez i Kasper Smart raskinuli pre nekoliko meseci, mladi koreograf nikako ne može da se pomiri sa tim, te na sve načine pokušava da vrati pevačicu.

Prema pisanju stranih medija, kaasper je želeo da Dženifer pošalje veliki buket ruža koji košta nešto više od 500 dolara, ali je shvatio da na računu nema dovoljno novca, te od cvećare zatražio da račun naplati ženi koja multimilioner, sa kojom je ranije bio u vezi. Ovo je samo potvrdilo nagađanje, da je Smart čeiri godine živeo na račun popularne pevačice, piše Holllywood Gossip.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Kasper Smart hteo da se pomiri sa Džej Lo, ali se neviđeno obrukao

Izvor: Press, 12.Sep.2016, 12:58

Dženifer Lopez i njen bivši dečko Kasper Smart raskinuli su pre nekoliko meseci, ali plesač ne može da preboli pevačicu, pa tako na sve načine pokušava da se pomiri. . foto: kurir.rs. S obzirom na to da su ostali u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.