Karte za Crvenu Jabuku u prodaji!

Izvor: Poznati.info, 16.Mar.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Crvenu Jabuku u prodaji!

Za unplugged koncerte Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu vlada veliko interesovanje. Karte su u prodaji a mogu se naručiti i putem interneta. U Beogradu u Velikoj dvorani Doma Sindikata, 25.aprila i u Novom Sadu u SNP-u 27.aprila.

Crvena Jabuka će svirati i pevati kako oni vole da kažu “bez struje i za dušu” pa su zbog toga i birali akustične i intimnije prostore za svoje unplugged koncerte! Žera dodaje da će i ovako odsvirane Jabukine pesme zvučati emotivno i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << puno ljubavi. ”Ljubav je naš jedini razlog za pesme. Ja živim i radim za ljubav”.

”To je najveći motor koji nas sve zajedno pokreće i bilo da je vesela ili tužna, kakav je uostalom i život. To je naša svakodnevnica to su pesme koje ne teraju na zlo nikoga”.

Karte za koncerte Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu su u prodaji i to po cenama od: 1500, 1700 i 1900 dinara. Moguća je i on-line kupovina a cene su jedinstvene za oba koncerta.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

„Crvena jabuka“ uskoro u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Dzungla.org, 17.Mar.2014, 10:13

SARAJEVSKA pop grupa „Crvena jabuka“ uveliko se priprema za koncerte u beogradskom Domu sindikata (25. april) i novosadskom „Spensu“ (27. aprila), na kojima će svirati svoje hitove u akustičnim verzijama. Pevač benda Dražen Žerić Žera poručio je da će svirati i pevati „bez...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.