Kardashianke dobile 10 miliona dolara odštete na sudu

Izvor: Tracara.com, 05.Feb.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kardashianke dobile 10 miliona dolara odštete na sudu

Pre nego što su postojali KKW Beauty i Kylie Cosmetics proizvodi, Kim, Khloe i Kourtney Kardashian pokrenule su svoj brend Kardashian Beauty 2013. godine. A par godina nakon što su prestale sa distribucijom, dobile su 10 miliona dolara. Naime, kompanija sa kojom su sarađivale na tom projektu Hillair Capital Menagement, ih je 2016. godine tužila jer su sestre navodno prekršile ugovor i nisu promovisale ovu liniju čime su značajno oslabile prodaju i doprinele njenom debaklu. Kardashianke su >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << brzo uzvratile protiv tužbom, uz obrazloženje da je Hillair taj koji je prekršio ugovor. Trebalo je da oni ulože velike pare u marketing, što se nije desilo, pa linija nije ostvarila planirani uspeh. Sestre su preko suda planirale da dobiju 200 miliona dolara kao nadoknadu. Par godina kasnije, sud je presudio u korist poznatih sestara. Hillairu je naređeno da plate 7.4 miliona dolara, sa dodatnih 3,2 miliona dolara za odštetu. Sestre se nisu oglašavale ovim povodom.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ko se usudi da ih tuži, istog trena uzvraćaju! Sestre Kardašijan na SUDU dobile 10 MILIONA dolara!

Izvor: Story, 06.Feb.2019, 15:05

Pre nego što su postojali KKW Bjuti i Kajli Kozmetiks proizvodi, Kim, Kloi i Kortni Kardašijan pokrenule su svoj brend Kardašijan Bjuti 2013. godine. A par godina nakon što su prestale sa distribucijom, dobile su 10 miliona dolara. Naime, kompanija sa kojom su sarađivale na tom projektu Hillair...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.