Karamela napadnut zbog MTV zvezde

Izvor: Svet, 18.Sep.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamela napadnut zbog MTV zvezde

naslov: 
Karamela napadnut zbog MTV zvezde



excerpt: 
Imitatora Gorana Stojićevića Karamelu napala je grupa mladića dok je s rumunskom pevačicom Inom, inače MTV zvezdom, proslavljao na salašu pokraj Novog Sada ...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Imitatora Gorana Stojićevića Karamelu napala je grupa mladića dok je s rumunskom pevačicom Inom, inače MTV zvezdom, proslavljao na salašu pokraj Novog Sada njen uspešan koncert u Spensu. Prišli su im momci da se slikaju s njom i..." Videlo se da su bili pod dejstvom alkohola", kaže sagovornik "Kurira" i dodaje: " Jedan od njih počeo je da Ini dobacuje na engleskom kako bi voleo da spava s njom. Karamela ga je zamolio da se skloni, a on ga je ščepao za vrat". Priču je potvrdio i sam Karamela: "Da nije bilo mog obezbeđenja, ko zna šta bi se desilo. Ovako smo dobro prošli. Strašno je bilo!"



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.