Kanje je kriv: Kim od stresa opada kosa?!

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanje je kriv: Kim od stresa opada kosa?!

Blizak prijatelj starlete Kim Kardašijan rekao je da ona prolazi kroz težak životni period, zbog čega je počela da joj opada kosa.

Kim prolazi kroz emotivne krize, pa je i kosa počela da joj opada. Navodno je za sve kriv njen suprug Kanje Vest zbog čega je starleta u teškom psihičkom stanju.

Izvor blizak poznatom paru navodi da Kanje želi da kontroliše svaki njen potez i da Kim to teško podnosi.

Izvor: Press

Foto: Sipa

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ćelava starleta: Kim Kardašijan zbog stresa počela da gubi kosu?!

Izvor: Svet, 09.Okt.2014

Iako u javnosti uvek izgleda savršeno staloženo i doterano, Kim Kardašijan se u poslednje vreme suočava sa ozbiljim emotivnim problemima, zbog čega je čak počela da joj opada kosa. . Izvori bliski rijaliti zvezdi tvrde da je ona pod velikim pritiscima i stresom, ali da to vešto krije od javnosti....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.