Kako zavija Ava?(Video)

Izvor: Poznati.info, 22.Maj.2012, 03:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zavija Ava?(Video)

Kada je reč o skidanju do gole kože znamo da ova “Survajverka” s tim nema problema. Ono što malo ko zna je da Ava nema ni trunku blama da se dohvati mikrofona i zapeva. Ali da li joj je ta ideja bila pametna?

Kada je pre dve godine Ava Karabatić učestvovala na izboru za najboljeg modela Hrvatske kao žiri, dobro se pobrinula da je svi upamte.

Pre nego što su novinari stigli da je intervjuišu, ona je dohvatila njihov mikrofon i počela da peva. Ali kakvo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << to samo pevanje bilo! Bez imalo talenta i pevačkog umeća, starleta je dozvolila da je svi čuju i uvere se u to da ova devojka samo može dobro da izgleda, dok svoja usta definitivno treba čvrsto držati zapečaćena!

Izvor: Smedia

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.