Kako je mačka podbrusila pete mrkom medvedu (video)

Izvor: Svet, 24.Jun.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je mačka podbrusila pete mrkom medvedu (video)

Neprijateljski raspoložena mačka imenom Nani pošteno je preplašila znatiželjnog medvjeda koji je njuškao oko kuće u Igl Riveru na Aljaski. Iako bi bilo logično da mačka pobegne kako bi spasila živu glavu, u ovom slučaju medved je taj koji je ispao plašljivko.
Susret medveda i ratoborne mačke Nani snimila je i objavila njena vlasnica Darlis Eliot.
Ona je inače miroljubiva mačka, ne znam što joj je bilo. Verojatno ne bi tako reagovala da mi nismo bili iza nje“, rekla je Eliotova.
Treba li uopšte naglašavati da se nakon susreta sa Nani medved više nije pojavio u susedstvu?

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je mačka podbrusila pete mrkom medvedu (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2015

Susret medveda i ratoborne mačke Nani snimila je i objavila njena vlasnica Darlis Eliot...“Ona je inače miroljubiva mačka, ne znam što joj je bilo. Verojatno ne bi tako reagovala da mi nismo bili iza nje“, rekla je Eliotova...Treba li uopšte naglašavati da se nakon susreta sa Nani medved više...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.