Zorica Marković bankrotirala?

Izvor: S media, 23.Jun.2011, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković bankrotirala?

Pevačica Zorica Marković odložila je datum otvaranja svog novog kluba pa je po estradi uveliko krenula glasina da je ona bankrotirala.

Pevačica narodne muzike Zorica Marković uveliko je najavljivala otvaranje svog novog kluba koji je trebao da bude namenjen bogatim klijentima koji će moći da priušte sebi skupe šampanjce, kavijar i slične gurmanske poslastice, a onda je u poslednjem momentu to otvaranje odložila, prenosi Puls.

Ona se u izgradnju novog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << upustila iako još uvek nije isplatila ni radove izvršene na kafani koja je u njenom vlasništvu još od ranije. Iako pevačica demantuje glasine o tome da ju je pritisla ekonomska kriza pa da je zbog toga bankrotirala, ona i dalje ne zna kada će vrata njenog novog, ekskluzivnog kluba biti otvorena.

Zorica Marković: Udajem se, hoću bebu!

Zorica Marković voli piletinu

Zorica Marković: Oprostila sam Lepi Lukić!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorici Marković loše krenulo …

Izvor: CrveniTepih.com, 23.Jun.2011

Iako je uveliko trebalo da otvori klub „Hacijenda“, kako je najavljivala, Zorica Marković još ne zna kada će to učiniti. Po estradi se uveliko šuška da je Zorica, priterana krizom, morala da odustan od ideje o otvaranju kluba za dobrostojeću klijentelu koja sebi može da priušti kavijar i...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.