Kaća ne brine: Starlete mi ne mogu ništa!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća ne brine: Starlete mi ne mogu ništa!

Pevačica Katarina Grujić rekla je da joj starlete koje su propevale nisu konkurencija u poslu. Ona je poručila Staniji Dobrojević, Nataši Šaviji i Tamari Đurić da ih se ne plaši.

- Imam svoje izgrađeno ime i pečat na estradi, tako da ne mislim da imam konkurenciju ni među pevačicama, a ni starletama - kaže Katarina.

Kaća smatra da svako ima pravo da proba da se bavi pevanjem, ali ne veruje da one mogu uspešno da tezgare.

- Nemam ništa protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << toga što su se one oprobale u novoj profesiji. Naprotiv, svetski poznate starlete imaju bar po jednu pesmu. Tako i treba da bude, da se oprobaju na svim poljima, ali ne i da se bave pevanjem i nastupaju po klubovima kao mi pevačice - poručila je Grujićeva.

Katarina je svojom izjavom zapravo reagovala na Stanijinu "pretnju" da će svojim novim singlom baciti sve pevačice u senku.

- Biću najbolja na estradi, oduvaću i Natašu Bekvalac. Dobre su joj nove pesme, ali moje će biti još bolje. Pevačice, čuvajte me se - poručila je Dobrojevićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SAMOUVERENA KACA GRUJIC Starlete mi nisu konkurencija

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2016

Katarina Grujić kaže da joj starlete koje su propevale nisu konkurencija u poslu! Folk pevačica je poručila Staniji Dobrojević, Nataši Šaviji i Tamari Đurić da ih se ne plaši..- Imam svoje izgrađeno ime i pečat na estradi, tako da ne mislim da imam konkurenciju ni među pevačicama, a ni...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.