Kaća Grujić UKANALILA Lunu! “Ja sam iz UGLEDNE porodice!”

Izvor: Svet, 18.Jun.2020, 13:23

Kaća Grujić UKANALILA Lunu! “Ja sam iz UGLEDNE porodice!”

Katarina Grujić je nedavno bila član žirija na “Zadrugovizji”, gde su je učesnice ovog rijaliti takmičenja Anabela Atijas i njena ćerka Luna Đogani bojkotovale.
KAĆA: “SVOJE PROBLEME NE REŠAVAM U RIJALITIJU!” Podsetimo, pevačica u prošlosti nije imala laskave komentare za muzičku karijeru Đoganijeve, što su joj majka i ćerka zamerile, te je upravo to bio razlog njihovog ignorisanja Katarine. U otvorenom intervjuu za STAR, pevačica se između >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ostalog dotakla i Lune Đogani.
“Prvo, ja sam iz ugledne porodice, nosim kućno vaspitanje. Probleme ako imam, ne rešavam u rijalitiju. Drugo, ne pljujem nikad nikoga, a ako sam i iznela mišljenje o nekome ili nečemu, to je moje legitimno pravo kao javne ličnosti” istakla je Grujićeva.
NOVI STAR! Luna će umreti: Marko hteo se*s sa Jelenom pre Zadruge – DOKAZ PORUKE! Darko se razvodi, uhvaćen sa poznatom pevačicom! Šopićka i Stanija delile istog momka! Žika Jakšić u paklu zbog korone!

“Ono što mi se sviđa pohvalim, ono što je loše iskritikujem. Ne mislim da Luna može da se zove pevačicom i da bude u rangu jedne Slađe Alegro i drugih vrhunskih pevačica. I ovo je poslednji put da razgovaram na ovu temu, jer sam odavno rekla šta sam imala” dodala je pevačica, dok je na pitanje o mogućnosti pomirenja sa Đoganijevom odgovorila:
“Ja sam odlično. Kako ste vi? Sledeće pitanje!”, rekla je Kaća za STAR.
CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI U MAGAZINU STAR KOJI JE TRENUTNO U PRODAJI! SANJA ARSIĆ / STARSTAR
The post Kaća Grujić UKANALILA Lunu! “Ja sam iz UGLEDNE porodice!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ESTRADNE SVAĐE BUKTE! Kaća Grujić oplela po LUNI!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2020

Katarina Grujić nedavno je bila član žirija na „Zadrugoviziji”, gde su je učesnice ovog rijaliti takmičenja Anabela Atijas i njena ćerka Luna Đogani u potpunosti ignorisale. NIJE ŠTEDELA REČI! Naime, Katarina u prošlosti nije imala pozitivne komentare na Luninu mužičku karijeru, što...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.