KRISTIJAN POSTROJIO ZADRUGARE! Lekcija koju će ZAPAMTITI! Dok god sam ja ovde... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:11

KRISTIJAN POSTROJIO ZADRUGARE! Lekcija koju će ZAPAMTITI! Dok god sam ja ovde... (VIDEO)

Mora da se zna neki red.

Sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca", poslednjih par pitanja napravilo je pometnju u Beloj kući. Prvi na redu bio je Kristijan Golubović koji ni malo nije štedeo zadrugare koji sa njim dele pab i koriste ga kao garderober, kako je sam rekao. Pitanje je glasilo:

- Kako podnosiš onaj užas od svinjca u pabu? - glasilo je pitanje.

- Ostavili su u pabu Kineze, a postali su Francuzi. Kao crknuta mačka. Redovno čistim pab, i svuda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na imanju čistim, gde stignem čistim. Minimalizovali smo koliko smo god mogli. To više nije bar, nego garderober. Ali, dokle god sam ja u pabu, neće biti nereda! - rekao je Kristijan.

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.