KOSMOS ME JE SPOJIO SA SLOBOM Ali TRČI kod MUŽA kad je POZOVE?! Slobina UDATA izabranica PROGOVORILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KOSMOS ME JE SPOJIO SA SLOBOM" Ali TRČI kod MUŽA kad je POZOVE?! Slobina UDATA izabranica PROGOVORILA

Otvorila dušu!

Jelena Đuričanin kaže da ju je kosmos spojio sa Slobom Radanovićem i da bi svaka devojka poželela da joj popularni pevač bude dečko.

- Sloba je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak da ga oduvek poznajem. Iskren je i pažljiv, veliki vernik i humanista. On se loše oseća zbog svega što se dogodilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam - rekla je Jelena.

A post shared by SLOBA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RADANOVIC (@slobaradanovic) on May 25, 2019 at 8:48am PDT

- Ljudi misle da smo u vezi jer smo često zajedno, ali kada su tu novinari i kamere, ja se pomerim iz kadra jer nisam javna ličnost, bili smo zajedno i u pozorištu, a sada smo u Moskvi - rekla je ona.

- Sloba i moj muž su se upoznali, ali niko nikome nije pretio. On mene uvek podržava i ne bi imao ništa protiv da sam sa Slobom, on je stabilna ličnost i ako nismo uspeli kao partneri, ne znači da se ne volimo i ne poštujemo - rekla je ona.

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on May 2, 2019 at 1:05pm PDT

Kako se ovo dvoje ne razdvajaju, preneo je i jedan list koji je preneo da jednom prilikom kada su izašli na večeru, Jelenin telefon nije prestajao da zvoni, a navodno ju je zvao Igor Marković, suprug, pa je Sloba insistirao da se javi. Ona mu je odbijala pozive što je iznerviralo pevača.

- Nikako mu se nije dopalo što se ne javlja mužu, ozbiljno joj je zamerio na takvom ponašanju. Ona je tada obukla svoju jaknu i rekla mu da mora kući - rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Udata Jelena koja se viđa sa Radanovićem otkrila sve detalje njihovog odnosa: “Sloba me privukao malim stvarima”

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2019

“Pinkova zvezda” Sloba Radanović već neko vreme viđa se sa udatom Jelenom Đuričanin, koja je otvorila dušu i priznala čime ju je osvojio i kako provode vreme. – Sloba je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak da ga oduvek poznajem. Prirodno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.