KONAČNO SE OGLASILA I ONA - Dejan se RASPADA U ZADRUZI za Dalilom! UJEDINILA SE PORODICA Dragojević

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 16:08

KONAČNO SE OGLASILA I ONA - Dejan se RASPADA U ZADRUZI za Dalilom! UJEDINILA SE PORODICA Dragojević

Poručila mu ovo!

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su zvanično i pred razvodom, budući da se ona sinoć, ljubila sa ljubavnikom Filipom Carem.

Dejan iz dana u dan se oseća sve gore, te ne prođe trenutak kad on nešto ne lomi i plače, a mnogi komentarišu i da je mnogo smršao, te da se raspada zbog cele priče sa Dalilom.

Njegova podrška je njegova porodica, a znamo da je David Dragojević objavio Instagram stori, ali se i oglašavao za medije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te i  gostovao u emisiji gde je poručio da Dejan uvek ima gde da se vrati, da porodica stoji iza njega.

Malo ko zna, da Dejan i David imaju i sestru rođenu, koja živi u Dubaiju i koja ne voli da se medijski eksponira.

Cela situacija je eskalirala toliko da se i ona oglasila:

- Ostani jak! - pisalo je u opisu fotografije koju je objavila Dejanova sestra kao uspomenu iz 2016.godine.

Da li će ova drama spojiti porodicu Dragojević koja je rasparčana ženidbom Dragojevića Dalilom, ostaje nam da saznamo, ali je očigledno da je cela porodica uz njega u ovim teškim momentima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.