Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2020, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLANJALI joj se na bini! Ana Kokić IZGRMELA u Grčkoj! (VIDEO)

Ana Kokić se latila mikrofona na buzuki večeri! Pop zvezda Ana Kokić nije od onih pevačica koje na sva zvona trube o svojim uspesima, iako bi za to imala veliko pokriće. Atraktivna brineta više voli da njena dela govore umesto reči, a tako je bilo i ovoga puta. Naime, pevačica je pre nekoliko dana otputovala za The post KLANJALI joj se na bini! Ana Kokić IZGRMELA u Grčkoj! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Klanjali joj se na bini: Ana izgrmela u Grčkoj, latila se mikrofona na buzuki večeri! (video)

Izvor: Story, 26.Feb.2020, 12:13

Ana Kokić boravi u Grčkoj povodom novog muzičkog projekta, pa slučajno završila na sceni! Pop zvezda Ana Kokić nije od onih pevačica koje na sva zvona trube o svojim uspesima, iako bi za to imala veliko pokriće. Atraktivna brineta više voli da njena dela govore umesto reči, a tako je bilo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.