KLAN MILENE I ANE KONAČNO PAO! Takmičarke potpuno RASKRINKANE u programu uživo - SVE SPLETKE IZAŠLE NA VIDELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 18:03

KLAN MILENE I ANE KONAČNO PAO! Takmičarke potpuno RASKRINKANE u programu uživo - SVE SPLETKE IZAŠLE NA VIDELO

Sada je sve jasno

Milenu Kačavendu svi znaju kao lažnu kumu Ane Ćurčić, a nakon što je ušla u rijaliti šou program "Zadruga 7", napravila je pravu pometnju.

Milena je pokazala da sa njom nema šale, a danas je prilikom podele budžeta znog toga napravila haos. Mensur Ajdarpašić je Milenu za Crnim stolom krenuo da rešeta pitanjima, a zbunila se i ona, ali i zadrugari.

- Da li je Ana na tvoju inicijativu ušla ovde? Da li si je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti podržala u tome? Da li si ti osmislila celo njeno učešće u rijalitiju - pitao je Mesur.

- Naravno da nije moja inicijativa, ali sam je podržala. Apsolutno nisam pravila scenario - odgovorila je Kačavrenda.

- Jesi li ti bila igrač iz organizacije svega? Ko je bio glavni organizator - upitao je Mensur Kačavendu.

- Jesli li ti bila igrač iz organizacije i ko je bio glavni organizator - siktao je on.

- Ne, nije bilo organizatora - odgovorila je ona zbunjeno, a Ajdarpašić je nastavio da je "rešeta":

- Kako nije? Pazi sad ovako, bila si član organizacije, pali ste svi, šta bi bilo da ste prošli? Druga stvar, ti si sad ta koja iznosi sav prljav veš vaše te organizacije. Niste vi bili prijatelji tri meseca, nego 20 godina! Šta želiš s tim? Da se ti iz priče izvučeš kao žrtva, kao neko ko je nevin, jadan i nedužan stradao u celoj toj situaciji, a da su tvoji prijatelji najgori u toj situaciji - pričao je Mensur u jednom dahu.

Podsetimo, Milena je javnosti poznata kao kuma pobednice Zadruge 6, Ane Ćurčić, da bi se kasnije ispostavilo da one uopšte nisu kume, već samo bliske prijateljice. Milena je pružala podršku Ani tokom njenog učešća u rijalitiju, iznosila strašne stvari iz njenog života, dobijala pare od fanova, a nakon što je Zadruga završena i kada je Ana saznala šta se sve dešavalo i koliko se Kačavenda involvirala zapravo u sve, njihovo prijateljstvo je puklo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.