KEBA ĆE POSTATI DEDA: Severina i Igor uskoro roditelji?

Izvor: Kurir, 23.Maj.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEBA ĆE POSTATI DEDA: Severina i Igor uskoro roditelji?

Vučkovićka komentarom ispod slike na Instagramu i izjavom da ponovo hoće da postane majka podgrejala spekulacije da čeka dete

Severina Vučković i njen novi dečko Igor Kojić bili su glavne zvezde glamurozne proslave 13. rođendana hrvatskog izdanja magazina Stori u Zagrebu.

Pevačica i fudbalski menadžer prvi put su se u javnosti pojavili zajedno nakon otkrivanja njihove veze u najtiražnijem magazinu o životu poznatih, a već su počele spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je Seve u drugom stanju.

- Želja mog života je ispunjena - napisala je Severina ispod zajedničke fotografije s Igorom koju je objavila na Instagramu.

Pošto je nedavno izjavila da joj je najveća želja da dobije još jedno dete, Seve je svojim komentarom ispod slike dala povoda da se posumnja da je možda ponovo trudna i da će Dragan Kojić Keba uskoro prvi put postati deda.

(LJ. R.)
Pogledaj vesti o: Severina,   Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.