KARLEUŠA: OČEKUJTE PUCANJE IZ SVIH TOPOVA, NA MAC-U PREDSTAVLJAM NOVU PESMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA: OČEKUJTE PUCANJE IZ SVIH TOPOVA, NA MAC-U PREDSTAVLJAM NOVU PESMU!

Konačno otkrila detalje.

- Pesma koju je Mligram izbacio u etar je nešto što nema veze sa mojim zvukom, ja sam tu samo gost dvadesetak sekundi, to je Miligramov zvuk, i nije ono što ću ja predstaviti u 2019. godini. Jednu novu pesmu ću predstaviti na MAC Awards-u - rekla je Jelena Karleuša i dodala:

KARLEUŠA ODUŠEVILA! Objavila fotku sa ćerkama, a svi pričaju o onome što je OBUKLA - VAU! (FOTO)

- Očekujte pucanje iz svih topova! Koristićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svu moguću i opremu i tehnologiju. Ja se jako ložim na to i imam tim ljudi koji će se potruditi da pre nas i posle nas izvođači budu kao neka vrsta opere.

Na bini MAC-a volela bi da nastupi sa američkom reperkom Cardi B, sa kojom, kako kaže, ima odličan online odnos u kome se međusobno podržavaju i hvale.

ISKRENO I OD SRCA! Jelena Karleuša uputila čestitku našim čitaocima, a OVO je posebno istakla! (VIDEO)

- Od naših – Nikolija mi je kul, Senida mi je kul. Čak i ova dva lika, Jala i Buba – i oni su mi kul. Oni su mi kul jer znam šta bih sa njima radila na sceni!

Šta je još Jelena izjavila o kolegama sa estrade i nastupu na MAC-u, pogledajte u videu:

KARLEUŠA IZDOMINIRALA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Na nastup povela čitavu porodicu, ali niko nije očekivao NJU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.