KARIĆ POBESNEO, PA SE MALO POGUBIO: Snimljen RAZGOVOR O EMOCIJAMA sa Marijanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 14:17

KARIĆ POBESNEO, PA SE MALO POGUBIO: Snimljen RAZGOVOR O EMOCIJAMA sa Marijanom!

Pravdanje ili?

Tokom sinoćnje Igre istine Stefan Karić je želeo da istera na čistac situaciju sa Marijanom Zonjić, a o čijem odnosu se priča več danima.

- Ajde da završimo temu da se ja tebi sviđam. Ja sam se ovde pravio lud - započeo je Karić.

- Ne znam šta ti pričaš - zbunila se ona.

- Ja sam rekao da sam mislio da je Mateja, Sanja je rekla da sam ja - objasnio je Stefan.

- Očigledno je da joj se sviđaš. Njene promene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su očigledne otkako ste hranili guske, ali ja to nikad nisam izgovorila. Ja sma samo pitala da nije Mateja u pitanju - pričala je Sanja.

- Ja kad sam mislila da je Mateja meni su sve one rekle da nije Mateja - ubacila se Sandra.

- Ja nisam rekla da si ti, ali sam prva mislila da si ti - dodala je Ana Jovanović.

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

- Ja sam sve skontao kad su počela pitanje gledalaca. Sanja na prvo pitanje si mi rekla da sam to ja. Marijana i ja smo prijatelji od treće sezone. Njen bivši momak je moj veliki prijatelj, čuli smo se i Jovana je bila prisutna kad su me zvali. Ja sam zauzet momak, imam devojku koju volim i ne želim da mi se pokreća ta tema. Ja ne mogu da provodim vreme sa njom zbog vaših glupih priča. Hoću da se ogradim i ne želim da se spajam. Što se tiče Marijaninog problema ja znam zbog čega je u ovakvoj situaciji, Ne želim da se polemiše što se tiče mene. Ti Marijana ako imaš nešto, pričaj - rekao je Stefan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.