KAO OD MAJKE ROĐENA! PRIVATNA SLIKA Kije Kockar - vidi se BAŠ SVE! Muške ruke je DODIRUJU, a dole... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 18:11

KAO OD MAJKE ROĐENA! PRIVATNA SLIKA Kije Kockar - vidi se BAŠ SVE! Muške ruke je DODIRUJU, a dole... (FOTO)

Uh, devojko...

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar iznenadila je svoje pratioce najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Kija je odlučila da na trenutak zaboravi sve probleme i sebi priušti opuštajuću masažu. Kockareva se za ovaj tretman skroz obnažila, pa golo telo prekrila peškirom, koji je u jednom trenutku skliznuo više nego što bi trebalo, a Kija je ovaj momentat podelila na svom Instagram profilu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Verujemo da su fanovi ostali bez teksta i pozitivno iznenađeni, jer nisu navikli na ovakve objave od poznate pevačice.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.