KAO MIRNA, A SKINULA JOJ DEČKA?! Krunićke u RATU! A tek ŠTA je Ivana radila s Tomovićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO MIRNA, A SKINULA JOJ DEČKA?! Krunićke u RATU! A tek ŠTA je Ivana radila s Tomovićem! (VIDEO)

Sve se otkrilo...

- Koliko si zaljubljena u Vladimira od 1 do 10?

- Ja nisam zaljubljena u Vladimira. Vladimir mi je ekstra drug, jedna od podrški ovde. Apsolutno nikakve planove, insinuacije na bilo šta sa njim nemam - rekla je Ivana, na šta se Jelena Krunić odmah nadovezala.

Za vreme ove teme ukućani su govorili kako Ivana Krunić nije iskrena, a onda je Jelena Krunić otkrila da je videla Vladimira i Ivanu u vrelom emotivnom zanosu. Jelena je tvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kako joj je Ivana Krunić preotela dečka, pevača Vladimira Matovića.

- Videla sam jako emotivne zagrljaje nje i Tomovića, i poljupce u vrat. Mislim da više tog dečka napolju nemaš! Mislim da si zaljubljena! Ja nisam mogla da verujem da je to ta devojka koja ima dečka, kada sam je videla sa Tomovićem - pričala je Jelena Krunić.

- Ovo celo Jelenino ponašanje, dešava se iz razloga što sam pokušala da odbranim Filipa Reljića - nastavila je Ivana Krunić.

- A nije možda zato što si pisala njenom dečku - upitao je Milan, a Ivana je to negirala.

- A nije tačno? Ovako, Ivana, da li ne postoji vaše dopisivanje koje je vodilo ka tome da ti flertuješ sa njim? Pozdrav za Vladimira Matovića! - nastavila je da priča Jelena.

- Ja ceo dan čujem prozivke, zbog Vladimira Tomovića. Ova Jelenina priča koju je spomenula, desila se pre desetak godina. Ja sam imala saradnju sa Elitnim odredima. Ja tada nisam znala da Vlada ima veze sa Jelenom, oni su za mene bili drugovi. Izašla je jedna slika na kojoj smo bili Vlada i ja, Jelena mi je pisala. Ja pojma nisam imala tada da su u vezi. Ja to nikada ne bih uradila - govorila je Ivana.

- Ja sam patila godinama za tim dečkom! Ja sam mu u rijalitiju bila verna kao pas, drugog dečka nisam zagrlila! - govorila je Jelena Krunić posle ovoga.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UDARILA KRUNIĆKA NA KRUNIĆKU: Otkrivena NAJVEĆA TAJNA! Ivana FLERTOVALA sa POZNATIM PEVAČEM koji je bio s Jelenom!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2019

  Jelena Krunić često napada pevačicu Ivanu Krunić, a sinoć ju je prozvala zbog toga što je Ivana navodno flertovala sa Vladimirom Tomovićem, a pričala je da ima dečka u spoljnom svetu. Kasnije je Jelena pomenula svog bivšeg dečka Vladimira Matovića, a potom je otkrila da je Ivana ranije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.