KAKAV PRIZOR! Veljko Ražnatović ODVEO Bogdanu na ČAROBNO MESTO, pa se pohvalio na Instagramu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 11:47

KAKAV PRIZOR! Veljko Ražnatović ODVEO Bogdanu na ČAROBNO MESTO, pa se pohvalio na Instagramu! (FOTO)

Uživaju u obilasku čuvenog planinskog venca!

Veljko Ražnatović već duže od dve nedelje boravi u ruskom gradu Vladikavkazu, gde vredno trenira za naredne borbe.

Naslednik folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram redovno deli atmosferu iz teretane i ringa i ističe koliko mu znači što se priprema sa vrhunskim stručnjacima.

Jutros je uspešni sportista objavio fotografiju sa svojom suprugom Bogdanom, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je posetila. Zaljubljeni supružnici obišli su planinski venac Kavkaz i nisu propustili priliku da se fotografišu u divljoj prirodi.

- Lepota Kavkaza - napisao je Ražnatović uz fotografiju na kojoj ga njegova izabranica strasno ljubi.

Podsetimo, Bogdana i Veljko na večnu ljubav zakleli su se u novembru 2019. godine u Beogradu, a sina Željka dobili su početkom juna prošle godine.

Objavu dijeli SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.