KAKAV OTAC, TAKAV SIN! Mali Željko već krenuo očevim stopama, sve oduševio OVIM POTEZOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:07

KAKAV OTAC, TAKAV SIN! Mali Željko već krenuo očevim stopama, sve oduševio OVIM POTEZOM!

Biće šampion na tatu!

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, poznati je bokser, koji je ostvario mnoge uspehe u prethodnom periodu.

Pored toga što je uspešan u svojoj profesiji, Veljko veliku podršku ima od svoje porodice supruge Bogdane, ali i sinova Željka i malog Krstana koji se rodio ove godine.

Veljko često ističe koliko mu je bitno da mu sinovi idi pravim putem i da poštuju svoju veru i porodicu, te je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelio snimak koji je pokazao koliko mali Željko liči na njega.

Veljko je podelio stori na kojem njegov naslednik udara boks vreću i time pokazao koliko mali Željko želi da bude kao on. 

Po svemu sudeći Željko ima dobar stav i zamah, a da li će biti bolji od tate, ostaje nam da ispratimo.

 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.