KAD SI DOŠLA U STAN...! ISPLIVALA PREPISKA - Tara PREĆUTALA Nenadu? Ovo je ISTINA o VEZI sa Karićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 20:08

"KAD SI DOŠLA U STAN...!" ISPLIVALA PREPISKA - Tara PREĆUTALA Nenadu? Ovo je ISTINA o VEZI sa Karićem

Sve je objavljeno...

Tara Simov je diskvalifikovana iz četvrte sezone "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja, ali iako nije više u Imaginarijumu i dalje se svakodnevno pominje, jer je u Beloj kući ostavila Nenada Aleksića Ša, sa kojim je u vezi.

Tara se redovno oglašava na društvenoj mreži Instagram, pa je tako danas okačila i prepisku sa jednom poznatom starletom..

Kako je objavljeno, u prepisci se vidi da je Stefan bio sa starletom jedno veče, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tara došla kod njih u stan.

Simova je objavila ove poruke, jer se u rijalitiju pričalo da je nešto više o prijateljstva imala sa Stefanom Karićem.

Takođe, devojka u porukama kaže da je to Tara mogla da kaže Nenadu ispod pokrivača, da ne brine.

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

- Pa ne, mogla si Nenadu da kažeš o čemu je reč ono u krevetu kad se ne čuje, da sam ja bila sa Stefanom, a ti došla posle izlaska i blejali... - između ostalog je isalo u porukama Tare i starlete koji je objavila i dodala: "Pozdrav za sve laži da smo Karić i ja imali nešto! Dušmani, nađite nešto za šta nemate demant", dodala je Tara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Anđelo Ranković otkrio detalje TAJNOG RAZGOVORA iz karantina Jovane Misice pred ulazak u "Zadrugu 4"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.