KAD PRE? Lola otkačio Minu!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD PRE? Lola otkačio Minu!

Svi su mislili da se sportista konačno skrasio pored lepe manekenke jer su delovali i više nego srećno, ali je fudbaler sve to demantovao kada se pojavio sa drugom devojkom.

- Prošlog vikenda su Lola i Mina zajedno došli na „River“, ljubili se, pili, nisu skidali osmeh sa lica i baš su delovali kao skladan i srećan par, a onda se pre dve večeri pojavio sa nepoznatom brinetom, i to držeći je za ruku. Mazio je po nozi, nežno su se gledali, pevao joj je sve vreme, upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa društvom, nisam sigurna da su se ljubili. Delovali su baš slatko. Na kraju su zajedno otišli sa splava držeći se za ruke - kaže nam izvor koji se našao na licu mesta.- Očigledno je da se ljubav prema Mini brzo izgubila i da je pukla tikva između njih. Možda je i njen ulazak u rijaliti program razlog zbog kojeg su se rastali, to niko ne zna, ali ako uđe na farmu, sigurno je da će bar nešto ispričati ukućanima - priča naš izvor.Kako bismo saznali da li je Mininoj i Lolinoj vezi stvarno došao kraj i da li manekenka zna da fudbaler ima drugu devojku, kontaktirali smo s njom.-Trenutno spremam veoma bitan ispit i nemam vremena da se bavim gradskim tračevima. Hvala na razmevanju - napisala nam je Milenkovićeva. Manekenka utehu nalazi u rijaliti programu, u koji ulazi za nekoliko dana.Mina se vratila u Beograd zbog Lole!Manekenka Mina Milenković, koja je pre nekoliko meseci izmislila otmicu kako bi naudila bivšem dečku, nakon skandala otišla je u Holandiju, gde živi njen tata. Preko društvene mreže otpočela je komunikaciju sa Lolom Smiljanićem, kao i emotivnu vezu. Njeni najbliži kažu da joj je upravo sportista vratio veru i osmeh na lice, a zbog njega je došla u Beograd ranije nego što je planirala. Sportista je dočekao, izlazili su zajedno, čak su zajedno došli i na splav čiji je suvlasnik manekenkin bivši dečko, gde su javno razmenjivali nežnosti.Alo

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.