KAD LJUBAV ZAPLAČE: Pogledajte novi spot Jadranke Barjaktarović! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD LJUBAV ZAPLAČE: Pogledajte novi spot Jadranke Barjaktarović! VIDEO

Poslednjih nekoliko nedelja unazad pevačica Jadranka Barjaktarović zaintrigirala je gotovo sve sa novinama u njenoj dosadašnjoj karijeri. Naime prvo je javnost obavestila da je sada deo izdavačke kuće ''City records'', potom i najavom za njenu novu pesmu ''Kad ljubav zaplače''.

Reakcije na njen drugačiji stil kao i muzički pravac su i više nego pozitivne. Pevačica se ujedno i tokom jednog intervjua pohvalila kako joj putem popularnih društvenih mreža stižu samo pozitivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << komentari. Dejan Milićević zaslužan je velikim delom za spot, kao i fotografije.

''Presrećna sam. Pesmu sam čuvala nekoliko meseci, jer sam želela da sve ispadne kako sam i želela. Zbog poslovnih obaveza nisam mogla da se posvetim ekranizaciji pesme, a nisam želela da novu pesmu publici predstavim i bez adekvatnog spota. Na kraju se sve lepo sklopilo. Dobar tim saradnika i dobra energija, a proizvod po reakcijama mislim da je odličan'', ističe Jadranka čiji novi spot “Kad ljubav zaplače” možete pogledati.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.