Justin i Selena poljupcem potvrdili da su zajedno

Izvor: Tracara.com, 18.Nov.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Justin i Selena poljupcem potvrdili da su zajedno

Iako je već nedeljama jasno kao dan da su Selena Gomez i Justin Bieber zajedno, njih dvoje to dosad nisu želeli da potvrđuju.  U sredu je Selena došla na Justinovu hokejašku utakmicu, a nakon igre sočno ga je poljubila u usta i time direktno pred kamerama potvrdila da su više od prijatelja. Pevačica i pevač obnovili su vezu nakon što je ona prekinula odnos sa The Weekdnom i od tada su nerazdvojni. “Jednostavo uživaju u druženju. Učili su na svojim greškama iz prošlosti i sada nisu pod pritiskom. Stvari su drugačije i zrelije nego prošli put”, ispričao je Bieberov prijatelj za People.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pao poljubac pred svima: Selena i Džastin potvrdili da su zajedno (foto)

Izvor: Story, 18.Nov.2017

Iako je već pre par nedelja mnogima bilo jasno da su Selena Gomez i Džastin Biber ponovo zajedno, par je konačno stavio tačku na sva nagađanja. Nakon što su fotografisani kako uživaju u čarima Los Anđelesa, vožnji biciklama, šetnji, utakmici, Seleni i Džastinu “omakao” se poljubac pred...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.