Justin Bieber se ponovo obnažio do gole kože (FOTO 18+)

Izvor: Tracara.com, 27.Mar.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Justin Bieber se ponovo obnažio do gole kože (FOTO 18+)

  Priroda i Justin (foto: Instagram) 22-godišnja zvezda, Justin Bieber, koji je trenutno na svetskoj turneji Purpose, je odlučio da napravi predah i uživa u prirodi. Koji je bolji način od toga, nego kupanje, kampovanje i fotografisanje bez ičega na sebi?  Naime, Justin je postavio ovu fotografiju na svom Instagram profilu, bez ijedne krpice na sebi. Osim deljenja fotografija na kojima je on go, pevač je podelio i još neke fotografije netaknute prirode i njega kako se opušta u tim idiličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << predelima. Predah od turneje (foto: Instagram) Verujemo da mu je ovo kratko putovanje pomoglo da napuni baterije, pošto već večeras nastavlja sa turnejom. Kako izgleda prva fotografija bez cenzure pogledajte OVDE.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Devojke odlepile! On je go! (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Mar.2016

Mladi pevač na Instagram postavio svoju golišavu fotografiju...Džastin Biber pozirao na obali jezera potpuno nag!..Dat ass doe @johnny photo cred..A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Mar 26, 2016 at 6:15pm PDT..On je iskoristio malo slobodnog vremena koje je imao tokom turneje. Nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.