Jovana Tipšin: Udaću se u svarovski venčanici!

Izvor: Poznati.info, 26.Sep.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Tipšin: Udaću se u svarovski venčanici!

Jovana Tipšin smatra da još nije došlo vreme da ona stane na ludi kamen i obuče venčanicu, ali već u glavi ima sliku kako bi njena venčanica trebala da izgleda jednoga dana.

Iako je već nekoliko godina u srećnoj vezi, još uvek joj ne pada na pamet da stane pred matičara. Uživa u svojoj ljubavi i smatra je za njenu sreću to dovoljno.

Ipak, kada bude došao momenat da Jovana obuče venčanicu, i izgovori sudbonosno da, već u glavi ima predstavu kako će da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izgleda njena haljina.

“Oduvek sam volela haljine uz telo, ali ne one koje pucaju, već da se osećate komotno. Nisam za bisere, već za svarovski, ili možda neki štras“ – kaže Jovana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.