Jovana Milojčić: Sa uživanjem biram stvarčice za svoju devojčicu

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Milojčić: Sa uživanjem biram stvarčice za svoju devojčicu

Od kada se pre pet meseci vratila na male ekrane, voditeljka emisije “Ekskluziv vikend magazin” Jovana Milojčić poslovne obaveze usklađuje sa uživanjem u roditeljskoj ulozi, u kojoj se sa suprugom Milošem ostvarila u martu prošle godine. Kćerka Simona unela je brojne promene u život lepe Beograđanke, kojoj i njeni i suprugovi roditelji pomažu u odgajanju desetomesečne kćerke. Među brojnim promenama u životu tridesetogodišnje majke našle su se i one koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odnose na njen stil odevanja. Odabir garderobe potpuno se razlikuje od onog koji preferira privatno i modnih kombinacija, u kojima je gledaoci televiziji “Prva” mogu videti.
Kažu da majke posebno uživaju u biranju odevnih kombinacija za svoje kćerke. Koliko ste vi tome posvećeni?
“Nisam mogla ni da zamislim koliko uživanja pruža biranje stvarčica za devojčicu i svakodnevno se radujemo tim malim ženskim ritualima.”
Kada se pri izboru dvoumite tražite li savet od supruga?
“Retko se dvoumim oko izbora odeće, ali kada negde zapne, uvek je tu njegova pomoć.”
Kompletan intervju pročitajte OVDE.
Intervju: Deana Đukić
Foto: Mirko Tabašević

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.