Jessica Lange ponovo u seriji ‘Američka horor priča’

Izvor: Tracara.com, 04.Avg.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jessica Lange ponovo u seriji ‘Američka horor priča’

Omiljena kod fanova FX Jessica Lange vraća se u seriju Američka horor priča u osmoj sezoni koja će se emitovati ove jeseni. Ovo je juče potvrdila glumica Sarah Paulson, tokom jednog panela. Lange će reprizirati ulogu veštice Constance Langdon u epizodi koju će režirati Paulsonova. Proslavljena američka glumica imala je glavnu ulogu u prve 4 sezone antologijske serije. Za svoje uloge bila je nominovana za 4 Emmyja, a osvojila je dva. Sarah Paulson režira epizodu sa Jessicom Screenshot Kablovska >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mreža FX prethodno je najavila da je serija obnovljena za desetu sezonu, a osma, koja sa emitovanjem kreće 12. septembra nosi naziv Apokalipsa i u sebi će spojiti priče iz prve (Kuća ubistva) i treće sezone (Veštičje kolo.) U seriji će glavne uloge imati dobro poznati Sarah Paulson, Evan Peters i Kathy Bates, a nesumnjivo je da ćemo videti i poznatu plejadu glumaca iz prethodnih sezona.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sloboda Mićalović: Čuvajmo naše porodice

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2018, 08:46

Slobodno se može reći da je Sloboda Mićalović Ćetković jedna od naših omiljenih glumica NAJŠIRE gledalište okupirala je svojom lepotom i talentom. Slobodno se može reći da je Sloboda Mićalović Ćetković jedna od naših omiljenih glumica. To je potvrdila i u TV seriji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.