Jessica Biel: Teško je odgajati decu i raditi

Izvor: Tracara.com, 06.Avg.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jessica Biel: Teško je odgajati decu i raditi

Iskreno o majčinstvu i poslu (foto: hawtcelebs) Jessica Biel zna koliko je teško i zamarajuće biti mama koja radi. Tridesetpetogodišnja glumica ima dvogodišnjeg sina Silasa sa pevačem Justinom Timberlakom, a u novom intervjuu otkrila je da se ponekad oseća kao da je prosuta na sve strane. “Teško je naći balans između porodice i posla, a onda i vas kao jedinke,” ispričala je ona Ryanu Seacrestu u emisiji Live With Kelly & Ryan. “Osećate se kao da ste na sve strane i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sa kreativne strane je to sjajno, ali zaista je teško. Verujem da se svaki zaposleni roditelj oseća isto.” Jessica kaže da vodi mirniji život otkako se preselila u Njujork, ali da zbog toga njen suprug leti na sve strane. “Ne mislim da se savršen balans može naći. Možda ga nađete, ali onda deca odrastu, pa ste sami kod kuće i opet sve u krug.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Džesika Bil: Teško mi je da uskladim majčinstvo i karijeru

Izvor: Story, 06.Avg.2017

Džesika Bil (35) zna koliko je teško i zamarajuće biti mama koja radi. Glumica ima dvogodišnjeg sina Silasa sa pevačem Džastinom Timberlejkom, a u novom intervjuu otkrila je da se ponekad oseća kao da je prosuta na sve strane. – Teško je naći balans između porodice i posla, a onda i vas...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.