Jennifer Lopez: Izgledam bolje sad nego u dvadesetim!

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jennifer Lopez: Izgledam bolje sad nego u dvadesetim!

Nikad bolja (foto: US Weekly)Jennifer Lopez je za novo izdanje US Weeklyja samouvereno pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu i otkrila da danas, u 45. godini, ima više samopouzdanja što se tiče izgleda nego kada je imala 20 godina. “Osećam se sexy, mlado i veoma srećno jer sam u potpunosti prihvatila sebe”, izjavila je majka 7-godišnjih blizanaca, Maxa i Emme, uz napomenu da je za njenu savršenu figuru zadužen lični trener Tracy Anderson, koja je dovela u top formu mnoge poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ličnosti među kojima je i Gwyneth Paltrow.  1999. i 2015. (foto: Rex)“Redovno vežbam, ali nisam više fanatična oko toga kao što sam bila pre. A začudo, danas bolje izgledam nego pre 20 godina”, rekla je uz osmeh pevačica.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dženifer Lopez: Bolje izgledam sada nego sa 20 godina

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Pevačica Dženifer Lopez slikala se za naslovnu stranu specijalnog izdanja magazina "Us Weekly" i tom prilikom otkrila da se bolje oseća sada u četrdesetim godinama nego kada je bila dvadesetogodišnjakinja...Dženifer Lopez našla se na naslovnoj strani "Best Bodies", specijalnog izdanja magazina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.