Jelena Pešić ZAINTRIGIRALA svojom izjavom: ZALJUBLJENA SAM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 23:56

Jelena Pešić ZAINTRIGIRALA svojom izjavom: "ZALJUBLJENA SAM!" (VIDEO)

Otkrila sve!

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Jelena Pešić i Gagi Đogani.

Maca je pitao svoje goste kakvi su im utisci nakon "Zadruge 3", kakve pohvale i kritike dobijaju?

- Meni je neprijatno više da pričam koliko sam prezadovoljna. I samim projektom i svojim učešćem. Prezadovoljna sam i time kako su nas pazili, sve pohvale za produkciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prezdavoljna sam komentarima moje porodice i svih onih koji me znaju i ne znaju. Malo jesam zaljubljena, ali ne poznajete ga. Sve moje procene su bile tačne, dok sam bila unutra. Kad sam sebi dozvolila da se svađam sa Zoricom i Mićom, to su mi moji zamerili. Zamerili su mi i to što sam imala nervni slom, odnosno kad sam shvatila da ću morati da izdržim. Morala sam da jedem palentu, da bih imala za cigarete. Dobro, to mi je porok, ne mogu protiv toga. Plašili su se za mene kad sam bila tužna i ljuta. Ima dosta uvreda, ima i kritika. Ne stižem od lepih poruka da čitam kritike. To me ne zanima - rekla je Jelena.

- Kad sam izašao, porodica mi je rekla da sam bio dobar u rijalitiju. Ja sam imao neku iskrivljenu sliku. Zadovoljan sam svojim učešćem. Teško mi je bilo da izdržim deset meseci - rekao je Gagi.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.