Jelena Karleuša se vakcinila protiv korone u Ušću

Izvor: Tracara.com, 06.Maj.2021, 09:28

Jelena Karleuša se vakcinila protiv korone u Ušću

Jelena Karleuša je rešila da se vakciniše protiv korona virusa pred kamerama televizije Prva, na punktu u tržnom centru Ušće, koji od danas radi. „Dragi svi, pozivam vas da svi zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID 19, ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << bismo se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila zbog sebe, i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 sati na novom punktu u Tržnom centru Ušće na Novom Beogradu“, poručila je Karleuša. Ona je rekla da svi građani koji žele da se vakcinišu to mogu da urade svakog dana od 9 do 21 h, bez prethodnog zakazivanja, sa vakcinom po ličnom izboru. Karleuša je odabrala vakcinu proizvođača Biontec Pfizer kako bi se sve „što pre vratilo u normalu“ „Mi smo veoma srećna zemlja jer možemo da se vakcinišemo, a i da izaberemo kojom ćemo vakcinom da se vakcinišemo,“ navela je ona za Prvu. The post Jelena Karleuša se vakcinila protiv korone u Ušću appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Vesić: Do 18 sati u Ušću se vakcinisalo 818 građana

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je danas do 18 sati na novom vakcinalnom punktu u tržnom centru Ušće vakcinisano 818 Beograđana. "Do 21 sat verovatno ćemo imati oko 1.000 vakcinisanih i svaki dan ćemo obezbeđivati neku vrstu poklona za ljude koji se vakcinišu", rekao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.