Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2020, 15:40

Jelena Karleuša OTKAZALA sve koncerte, ovo je RAZLOG!

Iako su se mnogi radovali pevačicinom koncertu, zbog stanja u Srbiji i svetu Jelena Karleuša je ipak odlučila da otkaže nastupe u narednom periodu. ZDRAVLJE JE NA PRVOM MESTU! Iako su mnoge javne ličnosti doživele finansijski debakl za vreme koronavirusa, spremni su da i drugi talas pandemije podnesu svesno i odgovorno, ne ugrožavajući zdravlje, bez The post Jelena Karleuša OTKAZALA sve koncerte, ovo je RAZLOG! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Karleuša otkazala sve nastupe zbog korona virusa

Izvor: Tracara.com, 30.Jun.2020

Iako su se mnogi radovali pevačicinom koncertu, zbog stanja u Srbiji i svetu Jelena Karleuša je ipak odlučila da otkaže nastupe u narednom periodu. Iako su mnoge javne ličnosti doživele finansijski debakl za vreme koronavirusa, spremni su da i drugi talas pandemije podnesu svesno i odgovorno,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.