Jednostavni trikovi za kovrdžavu kosu!

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavni trikovi za kovrdžavu kosu!

Senzualne kovrdže ili elegantne lokne su jednako prekrasne. Ali zašto naša kosa insistira na neposlušnosti? Ne bojite se, jer postoje trikovi za kovrdžavu kosu.

Da biste postigli najbolje kovrdže, operite kosu sa laganim šamponom i potrebite regenerator. Istisnite višak vode iz kose sa suvim peškirom, a zatim lagano provucite prste kroz kosu - ne četkajte. Stavite velikodušan iznos gela za kovrdžavu kosu u svoje dlanove i protljajte. Sagnite glavu prema dole i nanesite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gel od korena kose prema vrhu, počevši od vrata pa prema čelu. Kada dođete do vrhova vaše kose, dobro "zgužvajte" kosu među dlanovima.

Ostavite kosu da se osuši  prirodno, a ukoliko nemate vremena, sušite na najnižoj jačini. Ako je ravna i sjajna kosa ono što želite postići, toplota je jedini način da se to postigne. Koristite veliku okruglu ili široku pljosnatu četku kako bi zadržali kontrolu nad kosom dok je ravnate.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.