Jednostavan trik uz doručak može vam pomoći da smršate!

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavan trik uz doručak može vam pomoći da smršate!

Verovali ili ne, doručak vam može olakšati i ubrzati skidanje suvišnih kilograma, a u nastavku saznajte i kako!

Doručak je mnogima u toku dana najvažniji obrok, pogotovo ako vam treba puno energije za obavljanje posla. Posebno je važan ljudima koji pokušavaju da skinu suvišne kilograme ili su pak smršali i žele da tu težinu održe.

Osobama koje se bore sa kilogramima nutricionisti savetuju da obrate pažnju na doručak, a kako bi olakšali proces mršavljenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mogu pribeći jednostavnom triku - jedite isti doručak svakog dana!

Možda će vam to delovati monotono, ali kod ovog obroka ionako je najvažnije da uz njegovu pomoć unesete sve potrebne nutrijente. Bitno je da izaberete namirnice koje su bogate proteinima i da ih konzumirate na samom početku dana. Uz takav tip doručka manja je verovatnoća da posegnete za nekim namirnicama koje vam neće pomoći da smršate.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.