Je l moguće? SCANDAL! saznaje Vlada čestitao Ana Mariji!

Izvor: Svet, 14.Mar.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Je l` moguće? SCANDAL! saznaje Vlada čestitao Ana Mariji!


Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje među stotinama poruka sa čestitkama na pobedi na takmičenju u Helsinkiju koje su stigle Ana Mariji Žujović našla se i jedna poslata od strane Vlade Stanojvića! U poruci koju joj je poslao piše:
Bez obzira na sve čestitam na uspehu!
Zanimljivo je da je posle batina, lupanja u pola noći na vrata Vlada opet kontaktirao Ana Mariju! Mi smo je pozvali da proverimo da li mu je odgovorila na čestitke a ona je za SCANDAL! rekla:
Čestitao je zar mislite da je trebalo da odgovorim bilo šta? – rekla je Ana Marija za SCANDAL!
Posle svega naravno da nije!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Je l` moguće? SCANDAL! saznaje Vlada čestitao Ana Mariji!

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2015

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje među stotinama poruka sa čestitkama na pobedi na takmičenju u Helsinkiju koje su stigle Ana Mariji Žujović našla se i jedna poslata od strane Vlade Stanojvića! U poruci koju joj je poslao piše: Bez obzira na sve čestitam na uspehu! Zanimljivo je da je posle...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.