Janjuševo POKAJANJE: „Susret sa detetom će me UBITI!”

Izvor: Svet, 06.Jul.2020, 10:04

Janjuševo POKAJANJE: „Susret sa detetom će me UBITI!”

Marko Janjušević Janjuš otvorio je dušu Gagiju, pa je priznao da se plaši izlaska iz Zadruge zbog sudara sa realnošču. Oženjeni košarkaš koji je prevario svoju ženu sa Majom Marinković, rekao je i kako bi mnoge stvari u njegovom životu bile drugačije da je slušao suprugu Enu.
„Ja i dalje nisam svestan, Gagi. Jesam, ali ne toliko koliko ću biti kad izađem. Ne izlazi mi se. Ne znam ko će da me čeka, ni šta će me čekati… Ne znam. Taj prvi susret >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << s detetom će me ubiti. Moja familija je u Prijepolju. Ja 10 godina živim sa familijom od moje žene”, pričao je Janjuš i nastavio:

POJEDE SE ŽIV „Tu sam s njima u Beogradu. Moji su u Prijepolju. Mnogo teška situacija. Sva ta familija u Beogradu povezana je sa Enom, oni me gledaju kao svoje dete. Ma, Gagi, ne mogu da ti objasnim. Sve gubim na tu stranu, a i na ovu drugu. Sve, sve gubim. Ne znam taj susret posle 10 meseci… Ja sam zaboravio, ja sam izgubio njih.”
“Niko nije bio u situaciji kao što sam ja. Deset meseci sam bez nje, ona me je zaboravila, ona je i ljuta, i ona i Ena… To me ubija. Samo o tome razmišljam. Pojede me živog. Veruj mi. Ne mogu da se pomirim s tim da će da shvati da nismo zajedno”, pričao je Janjuš vidno uznemiren.
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

SVETBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Janjuševo POKAJANJE: „Susret sa detetom će me UBITI!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.