Janjuš se IPAK PREDOMIŠLJA: Aneli ni ne sluti da je na KORAK OD RASKIDA - Progovorio o Maji Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 09:57

Janjuš se IPAK PREDOMIŠLJA: Aneli ni ne sluti da je na KORAK OD RASKIDA - Progovorio o Maji Marinković

Bio je potpuno otvoren za razgovor.

Marko Janjušević Janjuš je sinoć otvorio dušu Darku Tanasijeviću o njegovom odnosu sa Aneli Ahmić.

- Aneli i ja smo dobri, raskidali smo i mirlil se, ali nije to ni prvi ni poslednji put da to radimo. Ja bez nje ne mogu, a i ona meni kaže svašta, a i ja njoj. Često ja kažem ono što ne mislim. Ja sam nju mnogo idealnizovao. Najpre ta ljubomora, mene to načisto izludi. Smetaju mi neke stvari kod nje i ja burno reagujem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja osetim mnoge stvari, ali i prećutim iste. Pustiću vreme da pokaže sve - rekao je Janjuš koji se izgleda preispituje povodom odnosa sa Aneli, te je dodao:

- Ne treba da se svađamo, mi moramo da vodimo računa, a videćemo kako će biti napolju, bolje da ćutimo, ali jako joj zameram nesigurnost u odgovorima - dodao je Janjuš, a reklo bi se da su njih dvoje ponovo na korak od raskida.

- Šta se dešava sa Majom? - upitao je Darko.

- Maja želi da je navuče, a ja na sve načine pokušavam da je odvojim od toga, nju treba da zanimamo mi, a ne publika - dodao je Janjuš.

Srbija Danas/Društvene mreže/Peneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.