Ja imam talent: Takmičar striptizom skandalizovao žiri

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talent: Takmičar striptizom skandalizovao žiri

Do sada smo u šou programu Ja imam talenat imali prilike da vidimo takmičare koji su se oprobali u raznoraznim talentima, ali je ovaj kandidat sve šokirao svojom striptiz tačkom.

U večerašnjoj emisiji Ja imam talenat gledaocima se predstavio Saša Banković iz Leskovca koji je rekao da je njegov talenat ples. Takmičar je izašao na scenu u zatvorskoj uniformi I započeo svoj performans. Na samom početku nastupa Ana Nikolić nije krila svoje oduševljenje, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u jednom momentu i zaigrala. A onda je usledio pravi šok. Saša je počeo da skida sa sebe komad po komad garderobe. Trenutak kada takmičar nije imao više šta da skine zaledio je poglede svih članova žirija pa i Anin, koja je zaboravila da pritisne crveni taster. Nakon striptiza žiri nije imao reči hvale za Sašu, a Rasta je prokomentarisao: - ''Skandal, meni je ovo skandal. Svašta sam video, u šoku sam. Kandidat se zahvalio na komentaru i napustio veliki podijum. - ''Ja sam skandalizovana, ali da ti kažem tvoja žena nije pritisla taster.'' - skrenula je pažnju Danica Maksimović Rasti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.