Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK potvrdila ucesce na ULAZ festivalu

Jedna od najpoznatijih zvezda u regionu, Jelena Karleuša, potvrdila je svoje učešće na festivalu popularne domaće muzike ULAZ i najavila svoj povrtak na beogradsku scenu. Festival Ulaz, na kome se očekuje preko 50 hiljada posetilaca, će se održati od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma okupiće najveće zvezde Balkana.   Na jednoj The post JK potvrdila ucesce na ULAZ festivalu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprema spektakl: Jelena Karleuša nastupa na festivalu Ulaz

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2019

Jedna od najpoznatijih zvezda u regionu, Jelena Karleuša, potvrdila je svoje učešće na festivalu popularne domaće muzike ULAZ i najavila svoj povrtak na beogradsku scenu. Festival Ulaz, na kome se očekuje preko 50 hiljada posetilaca, će se održati od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.