JEZIVA DRAMA U AVIONU! Poznati pevač se borio sa NAPADAČEM 4 sata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA DRAMA U AVIONU! Poznati pevač se borio sa NAPADAČEM 4 sata (FOTO)

Neko od putnika je sve zabeležio kamerom!

Pop zvezda osamdesetih Ričard Marks doživeo je jednu neprijatnu situaciju na letu za Južnu Koreju. Zbog onoga što je učinio mnogi ga smatraju herojem.

Pedesettrogodišnji pevač priskočio je u pomoć kabinskom osoblju kada je jedan od putnika napravio pravu dramu u avionu. Maksova žena Dejzi opisala je kako je izagledala neprijatna četvoročasovna scena.

OPA! Voditeljka Pinkovih Zvezda otkrila VEZU sa takmičarem
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Putnik je najednom počeo da napada one koji su se sa njima našli na istom letu.

Korean Air 480 pic.twitter.com/tHaJ0oMxPq

— Richard Marx (@richardmarx) December 20, 2016

- Kada je počeo da gura žensko osoblje i vuče ih za kosu, Ričard je bio prvi koji im je priskočio u pomoć. To je trajalo četiri sata. Osećala sam se užasno zbog onoga šta su ljudi sve morali da istrpe. Niko od nas nije bio pripremljen za to - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ona je dodala i da kabinsko osoblje uopšte nije znalo kako da reaguje u ovakvoj situaciji, jer nije uspelo da oneosposobi nasilnika, nisu znali kako da iskoriste taster, kao ni kako da zaštite putnike. To je potrvrdio i sam Ričard na svom Tviter profilu.

Korean Air 480 pic.twitter.com/Ai9U6CV3qA

— Richard Marx (@richardmarx) December 20, 2016

- Posada je bila potpuno nespremna da situaciju zadrži pod kontrolom. Dejzi i ja smo kod kuće na sigurnom. Uradio sam samo ono što mislim da bi bilo ko drugi učinio u istoj situaciji, nikakav herojski podvig zapravo - naveo je pevač.

Napadač je predat policiji po sletanju.

Korean Air 480 pic.twitter.com/Clh7fiDcXl

— Richard Marx (@richardmarx) December 20, 2016

NEVENA BOŽOVIĆ JE NAJVEĆI SLATKIŠ, NJENA MAJKA BOMBETINA: Ali pogledajte joj sada SESTRU! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.