JELENA PONOVO GRMI: Opaka šminkerka napisala tekst o Đokoviću!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jul.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA PONOVO GRMI: Opaka šminkerka napisala tekst o Đokoviću!

Poznata po oštrom jeziku, Jelena Maćić, imala je par reči o Noletu i Vimbldonu.

Oglasila se na svom Fejsbuk profilu, a mi vam objavu prenosimo u celosti:

"VIMBLDON

Veličanstveno je sve ovo sto se dešava sa Novakom Đokovićem.

I dok ceo stadion navija protiv njega, taj sada više ne klinac konačno dokazuje sebi, svetu, nama, šta bi Srbin mogao da bude....kada bi bio iskren.

Godinama voljen i čuvan pod okriljem porodice, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uz težak rad, uspeva da preskoči ono što mnogi nisu...plemenski osećaj za čopor, adolescentsku pobunu, dečje bolesti zvane fatalne polu pevačice srpske estrade, skrivanje lične nesigurnosti kroz humor i egzibicionizam, srpsku zavist i ljubomoru, poraze i više od svega previše pobeda..

Šta sada imamo?

Čoveka koji je idealizovana verzija Srbina, nebeskog Novaka u kojeg nam je tesko da poverujemo i mi sami, a kamoli svet...Čoveka na vrhu sveta a pragu očinstva koji je tek zakoračio u život...

Novak Đoković svojim suzama juče, bez trunke patetike, bacio je svet na kolena...a nama ostaje da razmislimo.

Nije Novak vanzemaljac, nego pristojan čovek i ljudsko biće u svoj svojoj veličini i slabostima. Punog formata i ful realizacije...

Zato on i jeste naš a opet to nije!

Tu je on da podseti sve vaskolike Srbe da se o slavnoj prošlosti ne priča, nego se sadašnjost živi...

Digitalizovana analogna srpska prošlost, srpski gen, koji kao hologramski prikaz ruši sve pred sobom....suviše lepo za poverovati.

Umesto bajki i laganja deci o sebi i drugima, uspavljujte decu pricom o malom dečaku koji je rekao da želi da bude najbolji na svetu...ako Bog da."

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Jelena Mačić objašnjava: Nole je naš, a opet to nije!

Izvor: Svet, 07.Jul.2014

Poznata po oštrom jeziku, šminkerka Jelena Maćić, imala je nekoliko reči da kaže o jučerašnjoj pobedi Novaka Đokovića na Vimbldonu. Savladavši Rodžera Federera Nole se ponovo našao na vrhu ATP liste, što je Jelenu i navelo da napiše na svom Fejsbuk profilu nekoliko reči o najboljem srpskom,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.