JALOVA SI! ZAŠIVAĆE TE! Zorica Marković nasrnula na Sanju Stanković - Nikad NEĆEŠ IMATI DECE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JALOVA SI! ZAŠIVAĆE TE!" Zorica Marković nasrnula na Sanju Stanković - Nikad NEĆEŠ IMATI DECE!

Užasne reči!

Tokom razgovora između Sanje Stanković i Ljube Pantović u pabu, uletela je druga glavna akterka večerašnjeg sukoba, Zorica Marković.

Ljuba je htela da smiri situaciju, želeći da Zorica i Sanja popričaju mirnim tonom, ali je njihov razgovor ponovo otišao u pogrešnom smeru.

- Da li možete da porazgovarate? I sama je rekla da je pogrešila što je rekla i pomenula svog sina - upitala ih Ljuba.

- Jovana je jedina u to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala penu za kosu, ona je mene optuživala da kradem od njih dve. Pun mi je k*rac više da me optužuje neko za nešto što nisam uradila. Kad smo Luna i ja pričale, da, ja sam rekla to što je Sanja pričala o meni da se ja jeftino oblačim. Imam klip koji je sačuvan, kod kuće - izjavila je Zorica.

- Pogrešila sam za sina i to ne treba da se iznosi. Ti si prva počela mene da vređaš - pokajala se Stankovićeva.

- Vređaću te do kraja života što si mi spomenula sina. Ti si vrlo svesna da ćeš odgovarati za ovo, zakona se bojiš! Od večeras, ti mala, sve što zaradiš, sve ću ti oduzeti. Javno ti pretim, da ćete napolju j*bati za to. Što si spomenula? Jesam li ti majku spomenula? Prva si rekla da sponzorišem mlade momke! Kome ti ovde glumiš pravdu? Fudbaleri tebe j*bu, tebe j*bu neki sa stomakom, koji nije oprao k*rac! Sad te neće ni za 50 evra. Smeta mi to što ti pratiš šta ja radim ovde! Ne komentarišeš druge, jer nemaš m*da! Hoćeš da ti počupam tu veštačku kosu? Ne vrediš više od 50! A to što lažeš devojke koje su tog seksualnog opredeljenja, ti si lezbejka na plejbek! Zašivaće te! Meni možeš da kažeš šta hoćeš, jer ti si jedno g*vance koje lupa u prazno, stavi kesu, jer niko nece da te j*be. Ja tebi rekla k*rva katalog, pa šta.. Ne voliš mamu! Jalova si! Nećeš imati nikad dece i sa svojim dvadeset i kusr godina se raspradaš! Bog sve vidi, Sanja - završila je Zorica, a potom je napustila pab.

NAJBOLJA G*ZA ESTRADE! Pevačica je upecala poznatog fudbalera - pogledajte kako VRCKA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.