Izgladili smo odnose! Marko Miljković PROGOVORIO o VEZI sa Lunom Đogani, OVO je USLEDILO  posle RASKIDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2020, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izgladili smo odnose!" Marko Miljković PROGOVORIO o VEZI sa Lunom Đogani, OVO je USLEDILO posle RASKIDA!

Sada su stvari jasne među njima!

Marko Miljković je nedavno ušao u Zadrugu, a danas je u emisiji Amnezija otkrio kakvi su mu prvi utisci i šta misli o zadrugarima koje je zatekao.

- Zadrugari su ok, prija mi energija, to je to za sada, videćemo kako će biti - rekao je Miljković.

On je u prošloj sezoni bio u vezi sa Lunom Đogani, a pošto su u međuvremenu raskinuli on je u rijaliti ušao kao slobodan čovek što ostavlja mesta za nove devojke u njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životu. Ipak, danas je progovorio o odnosu sa Lunom Đogani.

- Luna i ja smo raskinuli, to ste svi čuli kad je došla, ali izgladanili smo odnos, dopisujemo se i u korektni smo odnosima. Ali sam slobodan.  U početku nismo bili u dobrim odnosima, ali to smo sve izgladili i to je to - izjavio je Miljković.

Sinoć u toku žurke on se nije razdvajao od Ive Grgurović. Najpre su neobavezno ćaskali u toaletu, a potom su zajedno otišli u Zadrugu.

ŠTA ĆE JOJ REĆI MUŽ? Tijani kolega upao u intervju, IZJAVIO JOJ LJUBAV - njena reakcija je HIT (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.