Izašao trejler: Ovako će izgledati Fifa 16 (video)

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao trejler: Ovako će izgledati Fifa 16 (video)

EA je objavio najnoviji trejler za igru Fifa 16. U video klipu imamo priliku da vidimo šta nas to novo očekuje u ovom naslovu kada je u pitanju gejmplej. Kako obećavaju, inovacije su prisutne u načinu na koji igrate odbranu, sredinu terena kao i u ofanzivnim akcijama.
FIFA 16 izlazi 26. Septembra za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Novi gameplay elementi koje su prikazani u trejleru se odnose na PS4, Xbox One i PC verziju igre.
Pogledajte trejler:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Izašao trejler: Ovako će izgledati Fifa 16 (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

FIFA 16 izlazi 26. Septembra za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Novi gameplay elementi koje su prikazani u trejleru se odnose na PS4, Xbox One i PC verziju igre...Pogledajte trejler:..

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.