Izaberite najseksi domaćeg fudbalera!

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite najseksi domaćeg fudbalera!

Fudbaleri su oduvek prilačili pažnju lepšeg pola, iz više razloga… Zgodna mišićava tela koja ponosno pokazuju na terenu, ali i van njega, ta neka moć koju im daje sam sport kojim se bave, ali i popularnost čine da uvek budu na meti.
Mi se danas nećemo baviti njihovim uspesima, ni pojedinačnim, ni timskim… danas biramo najseksi fudbalera na našim prostorima. Pa, šta čekate, brzo na glasanje!
Za najseksi sportistu možete glasati OVDE.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izaberite najseksi domaćeg fudbalera!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015

Fudbaleri su oduvek prilačili pažnju lepšeg pola, iz više razloga… Zgodna mišićava tela koja ponosno pokazuju na terenu, ali i van njega, ta neka moć koju im daje sam sport kojim se bave, ali i popularnost čine da uvek budu na meti...Mi se danas nećemo baviti njihovim uspesima, ni pojedinačnim,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.